Comunicats de l’organització sobre l’afectació de la COVID-19

Dimecres, 22 d’abril de 2020

Benvolguts i benvolgudes,

El Comitè Organitzador, seguint el compromís adquirit al darrer comunicat publicat el passat dia 1 d’abril, s’ha reunit per valorar l’escenari definitiu per aquest congrés CIDUI 2020 analitzant les diferents implicacions i l’evolució de la COVID-19 amb les darreres dades de les que ara disposem des de les autoritats sanitàries.

Finalment per vetllar per la seguretat de tots els assistents i prioritzant el principi de màxima prudència davant les incerteses existents, s’ha pres la decisió d’ajornar la celebració del congrés CIDUI i emplaçar aquesta onzena edició titulada “Més enllà de les competències: nous reptes en la societat digital” al mes de juliol de l’any 2021.

El CIDUI, al llarg dels seus 20 anys d’història, s’ha consolidat com un espai de trobada presencial i d’intercanvi d’experiències entre professionals de l’educació superior d’arreu del món i s’han volgut respectar al màxim aquestes característiques.

Tant les comunicacions acceptades com les inscripcions i pagaments realitzats fins el moment quedaran registrats per a l’edició de 2021, establint els passos administratius corresponents a partir d’ara. La secretaria tècnica del CIDUI anirà desenvolupant i adaptant els diferents processos a aquesta decisió, per tant demanem la vostra comprensió en aquesta gestió inèdita al CIDUI i us emplaça a dirigir qualsevol consulta al correu info@cidui.org.

Com a organitzadors del congrés lamentem no poder celebrar aquest esdeveniment on compartir amb tots vosaltres les propostes preparades per aquesta ocasió, així com presentar les diferents experiències d’innovació docent que hem rebut. Tot i així, des d’aquest moment comencem a treballar per convertir una situació de màxima complexitat en una situació generadora de noves oportunitats. Ja estem preparant nous espais de participació per als propers mesos i fins la nova celebració del congrés. Us mantindrem informats.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o qüestió.

Salutacions cordials,

Comitè Organitzador del CIDUI


Dimecres, 1 d’abril de 2020

Benvolguts i benvolgudes,

Davant la crisi sanitària provocada per l’evolució de la COVID-19, el Comitè Organitzador del congrés CIDUI està seguint amb molta atenció l’evolució de la pandèmia, i vol transmetre el seu suport a tots els afectats i als professionals implicats en el control d’aquesta crisi global.

L’evolució de les darreres setmanes ha generat una gran incertesa en relació als esdeveniments previstos pels propers mesos i des de l’organització del congrés, tenint en compte que falten més de 3 mesos per la seva celebració, seguim treballant amb l’escenari de celebrar l’onzena edició del CIDUI en les dates previstes, sempre garantint el benestar dels assistents.

Tot i la gravetat de la situació, creiem que ara mateix queda un període de temps per endavant prou important com per a fer possible que per aquelles dates s’hagi reduït molt significativament l’impacte de la pandèmia.

De manera que considerem que de moment és millor esperar a les properes setmanes a prendre cap decisió definitiva o alternativa segons l’evolució dels fets. En qualsevol cas, per a la vostra tranquil·litat, aquest comitè es compromet a:

  • Informar puntualment de qualsevol canvi en el programa o de qualsevol previsió en funció de quina sigui l’evolució dels esdeveniments.
  • Establir els mecanismes per a que aquells que hagin fet la inscripció puguin recuperar els diners si es produís alguna alteració en el programa degut a l’evolució de la COVID-19. Per això demanem que qui no hagi fet el pagament s’esperi a un nou comunicat que us farem arribar mitjançant un correu electrònic i també serà consultable al web del CIDUI.

Volem ser el màxim de prudents i el Comitè Organitzador seguirà en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries, però reiterem la nostra confiança en celebrar amb la màxima normalitat el CIDUI 2020.

Aprofitem l’ocasió per posar en valor tota la feina l’esforç que esteu fent tots els professionals de l’educació superior per tal de continuar oferint propostes educatives de qualitat i posant en marxa noves metodologies per continuar amb la docència d’una manera inèdita.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o qüestió.

Salutacions cordials,

Comitè Organitzador del CIDUI