XI Congrés CIDUI 2020

Més enllà de les competències: nous reptes en la societat digital

1, 2 i 3 de juliol de 2020

La Farga Centre d’Activitats de l’Hospitalet de Llobregat

Temàtica i àmbits

Aquesta edició porta per títol “Més enllà de les competències: nous reptes en la societat digital”

Inscripcions

Actualment els participants poden beneficiar-se de la Tarifa reduïda

Ponents

Consulta els ponents internacionals convidats per a aquesta edició

Seu i espais

La seu d’aquesta edició és la UOC i se celebrarà a La Farga Centre d’Activitats

Benvinguda

Ens plau informar-vos sobre el XI CIDUI que tindrà lloc a La Farga Centre d’Activitats de L’Hospitalet de Llobregat els dies 1, 2 i 3 de juliol de 2020.

Aquesta edició porta per títol “Més enllà de les competències: nous reptes en la societat digital”. El món universitari actual està assistint a una clara transformació que comporta l’aparició de nous reptes formatius, fruit dels canvis que està experimentant la societat (tecnològics, polítics, socials, culturals, mediambientals…). Reptes que tenen a veure, entre d’altres, amb l’aparició de nous perfils d’estudiants que demanden nous models d’ensenyament i aprenentatge, amb perfils professionals emergents, i amb l’aplicació de nous models organitzatius a l’educació superior.

Aquesta nova edició del CIDUI proposa crear un espai d’intercanvi i d’anàlisi d’estudis, experiències i propostes que aportin coneixement sobre l’impacte d’aquests reptes i les diverses formes d’abordar-los des d’una estratègia docent.

Aquesta nova edició del CIDUI proposa abordar els reptes presents i futurs de l’educació superior en relació a l’aparició de nous perfils d’estudiants que demanden noves estratègies docents i organitzatives.

Organitzat per:

Amb la col·laboració:

aqu

  • COVID-19

    Consulta el comunicat de l’organització del CIDUI en

    relació a l’afectació de la COVID-19

    Enllaç