XI Congrés CIDUI 2020

Ponents

Ponents

Penny Rue

Des del 2013 la Dra. Penny Rue ostenta el càrrec de vicepresidenta per a la vida al campus i exerceix com a professora d’assessorament i orientació a la Wake Forest University (USA). És responsable del benestar i de la seguretat dels estudiants i de la seva educació fora de la classe.

La Dra. Rue va ocupar durant sis anys el càrrec de vicerectora d’estudiants a la Universitat de Califòrnia (San Diego), i durant vuit anys va ser degana d’estudiants a la Universitat de Virginia (UVA). És coneguda nacionalment pel seu lideratge creatiu en la seva tasca de reforçar les comunitats universitàries. També va treballar durant cinc anys com a degana d’estudiants a la Universitat de Georgetown i durant set anys com a directora dels programes d’estudiants a Georgetown.

A l’inici de la seva carrera també va exercir diversos càrrecs a la Universitat de Carolina del Nord (Chapel Hill) i a la Universitat de Maryland. La Dra. Rue va obtenir el seu doctorat en assessorament i serveis a les persones per la Universitat de Maryland amb la seva tesi centrada en un estudi conceptual de la comunitat del  campus universitari.

Té un màster en serveis i assessorament personal a l’estudiant per la Universitat Estatal d’Ohio (The Ohio State University) on va rebre el reconeixement d’alumna destacada Maude Stewart l’any 2011, i es va graduar amb menció Magna Cum Laude en anglès i religió per la Universitat de Duke.

L’any 2011 la NASPA Foundation, també li va atorgar la distinció “Pilar of the Profession”,un reconeixement individual que es concedeix anualment als professionals líders en assumptes estudiantils en educació superior. La Dra. Rue ha  exercit com a responsable de l’àrea de polítiques públiques i representant de la junta directiva de la mateixa fundació NASPA, i actualment hi col·labora com a ex-presidenta.

Fora del món professional, entre les seves aficions destaquen: nadar, la botànica i els gats.

Organitzat per:

Amb la col·laboració:

aqu

  • COVID-19

    Consulta el comunicat de l’organització del CIDUI en

    relació a l’afectació de la COVID-19

    Enllaç