XI Congrés CIDUI 2020

Seu i espais

Seu i espais

La seu del XI CIDUI és la Universitat Oberta de Catalunya  (UOC), una universitat innovadora, referent en aprenentatge en línia, arrelada a Catalunya i oberta al món. La seva missió és formar persones al llarg de la vida contribuint al seu progrés i al de la societat. El seu model educatiu, basat en l’activitat d’aprenentatge i l’acompanyament de l’estudiant, evoluciona constantment gràcies a la incorporació de noves tendències en educació digital i la recerca aplicada en la societat del coneixement. La UOC es regeix pels valors del compromís amb els estudiants, els graduats i la societat, el respecte, la transparència, la professionalitat i la sostenibilitat.

El XI CIDUI se celebrarà al recinte de La Farga Centre d’Activitats a l’Hospitalet de Llobregat, la segona ciutat de Catalunya en nombre d’habitants, que limita a l’est i sud amb la ciutat de Barcelona, amb la qual té una continuïtat de la trama urbana. L’edifici, una important foneria en els anys 50, fou adquirit per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat en els anys 80. L’espai renaixia amb la vocació de ser un centre vertebrador de la ciutat. Actualment l’edifici està inclòs a l’inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Les instal·lacions de La Farga conjuguen els emblemàtics porxos de l’antiga foneria amb uns espais de disseny contemporani que ofereixen més de 8.500 m2 de superfície. Es troba a uns 5 minuts a peu tant de l’estació de metro com de l’estació de RENFE, facilitant els desplaçaments dels congressistes des d’altres ciutats, l’aeroport de Barcelona o el tren d’alta velocitat. A la mateixa distància, es troba l’Avinguda Carrilet, una de les rambles amb més activitat de la ciutat.

Esperem que sigui un espai inspirador per a l’activitat del CIDUI.

Plànol dels espais de La Farga Centre d’Activitats: http://www.lafargalhospitalet.com/descripcio-espais/

Organitzat per:

Amb la col·laboració:

aqu
  • COVID-19

    Consulta el comunicat de l’organització del CIDUI en

    relació a l’afectació de la COVID-19

    Enllaç