Peter Mathieson
El Professor Peter Mathieson és Llicenciat en Medicina, Llicenciat en Cirurgia amb honors (Londres), Doctorat (Cambridge), Membre de la Royal College of Physicians (FRCP, Londres), Membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques del Regne Unit, va assumir el càrrec de director i de vicerector de la Universitat d’Edinburgh el febrer de 2018. Prèviament va ser el 15è President i Vicerector de la Universitat de Hong Kong.
Altres posicions que ha tingut són: professor fundador de medicina renal a la Universitat de Bristol, nefròleg assessor honorari, North Bristol NHS Trust, Cap de departament de ciències clíniques a la Universitat de North Bristol, Director de Recerca i Desenvolupament per la North Bristol NHS Trust, Degà de la facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de Bristol.
Linda Castañeda
Linda Castañeda és pedagoga i doctora en Tecnologia Educativa. És Professora Titular d’Universitat del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Facultat d’Educació de la Universitat de Múrcia. Des de la seva sòlida formació com a pedagoga, el seu camp d’especialització és l’estudi de l’impacte de la tecnologia en l’educació, tant en contextos formals, no formals i informals. La Dra. Castañeda ha estat investigadora visitant en algunes universitats a tot el món (OU-UK, Universitat d’Oxford, UJI, MSU, UCBerkeley, Universitat de Que el seu, entre altres), ha participat en una àmplia varietat d’esdeveniments internacionals com a conferenciant, i té un paper actiu en diverses de Xarxes Educatives Professionals nacionals i internacionals. El portafolis de recerca actual de la Linda inclou l’estudi de les perspectives crítiques de la tecnologia educativa, les competències per al món digital, la fusió de les pedagogies i els Entorns d’Aprenentatge Personal (PLE) en el marc per a l’aprenentatge al llarg de tota la vida, sobre els quals ha publicat alguns articles recents.
Més informació en el seu lloc web www.lindacastaneda.com/publicaciones
Twitter @lindacq
Hugo Pardo Kuklinski, PhD
Fundador i Director General d’Outliers School (2012-actualitat). Doctor en Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Visiting Professor del Human-Computer Interaction Group, Stanford University (2007/2009). Produeix digitalismo.com.
La seva producció bibliogràfica és “Expandir la universidad más allá de la enseñanza remota de emergencia Ideas hacia un modelo híbrido post-pandemia.” (2020), i el tríptic sobre cultura digital “Opportunity Valley. Lecciones no aprendidas de 30 años de cultura digital.” (2014), “Geekonomía. Un radar para producir en el postdigitalismo.” (2010) y “Planeta Web 2.0. Inteligencia colectiva o medios fast food.” (2007), el primer i el darrer treball juntament amb Cristóbal Cobo.
http://www.digitalismo.com/hugopardokuklinski/
Twitter @Hugo_pardo
Josep Joan Moreso
Josep Joan Moreso és catedràtic de Filosofia del Dret a la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat (1983) i Doctor en Dret (1988) per la Universitat Autònoma de Barcelona ha estat també professor d’aquesta Universitat i de la Universitat de Girona. És també professor invitat honorari de la Universidad Diego Portales de Santiago de Chile.
Les seves publicacions versen sobre la teoria general del dret i sobre els fonaments filosòfics del constitucionalisme. Ha publicat una desena de llibres i uns dos-cents articles de la seva especialitat a editorials i revistes, nacionals i internacionals, de prestigi al seu camp acadèmic. És editor de la col·lecció ‘Filosofía y Derecho’ de l’editorial Marcial Pons i, entre d’altres, de les revistes Ratio Juris i Doxa.
Ha estat Rector de la Universitat Pompeu Fabra entre 2005 i 2013. Ara és president d’AQU Catalunya i president del CIDOB.
Josep M. Vilalta Verdú
Josep M. Vilalta Verdú és el Secretari Executiu de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i Director de la Global University Network for Innovation (GUNi), formada per la UNESCO i l’ACUP, que n’ostenta el Secretariat permanent. És Llicenciat en Geografia i Història (UB), Màster en Gestió Pública (UAB), Màster en Teoria Política i Social (UPF) i Postgraduat en Higher Education Management (Open University / Universiteit Twente).
Especialista en gestió i polítiques públiques, política i gestió universitària i política i gestió de l’R+D. Ha estat professor en gestió i polítiques públiques en diversos centres universitaris i de formació, visitant a les universitats de Londres (Gran Bretanya) i de Twente (Països Baixos), i impulsor i director del Màster de Gestió i Política Universitària.
Amb més de seixanta publicacions entre articles, capítols de llibres i llibres sobre gestió pública, polítiques públiques, educació, universitats i política científica, ha participat en diversos projectes i grups d’experts de la Generalitat de Catalunya, la Comissió Europea, l’OCDE, la UNESCO, i en diversos països en matèria d’educació i universitats, política científica i gestió de polítiques públiques. Recentment ha estat director de l’Anuari de la Fundació Jaume Bofill “Reptes de l’educació a Catalunya” i “Una agenda per transformar l’educació a Catalunya”. Forma part del Grup d’experts de l’Estat espanyol en política universitària Studia XXI i és col·laborador habitual dels diaris La Vanguardia, ARA i Nació Digital.