Projecte Tàndem. Projecte socioeducatiu d’integració d’alumnat nouvingut a l’entorn social, cultural i de lleure de la ciutat de Tortosa, basat en la metodologia d'Aprenentatge Servei.

Josep Holgado Garcia, Consol Cordero Gonzàlez, Alícia Gamundi Vilà, Josepa Ribera Barón, Irene Segarra Campos, Artur Tallada Cervera

Resum


El projecte Tàndem és un projecte socioeducatiu que es desenvolupa a la ciutat de Tortosa i que té com a finalitat primera, afavorir la integració social cultural i lingüística i el desenvolupament personal i formatiu d’aquell alumnat de les escoles de Tortosa que presenti dificultats en aquest procés d’integració. El projecte s’anomena Tàndem perquè el nucli d’intervenció (2+2) el formen per una banda, parelles de mentors (alumnat dels Graus d’Educació Infantil i Primària de la Universitat Rovira iVirgili del Campus Terres de l’Ebre i del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social de l’ Institut de l’Ebre) i per l’altra, parelles d’alumnes de sisè nivell del cicle superior de les escoles de la ciutat de Tortosa.

Text complet: PDF

##plugins.generic.referral.referrals##

  • ##plugins.generic.referral.all.empty##
##common.ccLicense##

ISSN: 2385-6203

Edita: CIDUI Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació

Vila Universitària. Local F2.1. Campus UAB - Bellaterra