V Congrés CIDUI 2008

El canvi en la cultura docent universitària
2, 3 i 4 de juliol de 2008

Temàtica

Plantejar el canvi en la cultura docent universitària, a més de qüestionar les metodologies tradicionals utilitzades a les aules.

Programa

S’impartiràn tres tipus de sessions: monogràfiques, orals i pòster.

Ponents

Aplega un gran nombre de professorat, i altres professionals de l’educació.

Benvinguda

Per cinquena vegada convoquem el Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), animats per la creixent participació i la bona acollida de les edicions anteriors i per la riquesa dels intercanvis d’experiències d’innovació en la docència universitària que vam tenir ocasió de fer durant els anys 2000, 2002, 2004 i 2006.

L’educació superior està immersa en un procés de profundes mutacions. En aquest marc, les universitats estan prenent decisions estratègiques de política docent. L’adaptació a l’espai europeu d’educació superior (EEES), el nou disseny dels plans d’estudis, les exigències d’acreditació i la demanda generalitzada de qualitat docent són, entre d’altres, factors d’entorn que poden crear noves oportunitats per al canvi en la cultura docent.

Amb el V CIDUI pretenem continuar fomentant la millora de la docència superior i la innovació, i esperem que ens permeti fer nous passos cap a la creació de fòrums per a l’intercanvi i el debat que aportin idees i noves perspectives per a l’educació superior en la societat del coneixement.

Som conscients del caràcter multidimensional de la qualitat de la docència. Per això, us convidem a participar en aquest esdeveniment acadèmic i ens comprometem a respectar el pluralisme ideològic i metodològic amb la pretensió de destacar el paper central de la innovació docent en les diverses àrees del coneixement científic.

Plantejar el canvi en la cultura docent universitària, a més de qüestionar les metodologies tradicionals utilitzades a les aules, suposa dissenyar, portar a terme i avaluar noves propostes.

Organitzat per:

Amb la col·laboració:

aqu
  • COVID-19

    Consulta el comunicat de l’organització del CIDUI en

    relació a l’afectació de la COVID-19

    Enllaç