X SIMPOSI CIDUI 2019

Com respon la universitat als reptes actuals?
Models i propostes

16 de maig de 2019

Temàtica

El Simposi vol centrar-se en la interacció que hi ha entre la universitat i el seu entorn.

Ponents

Aplega un gran nombre de professorat, i altres professionals de l’educació.

Programa

Hi haurà sessions paral·leles i un debat final.

Informació pràctica

L‘assistència a aquest simposi és per invitació i tindrà lloc el 16 de maig de 2019.

Temàtica

El Simposi d’aquesta edició vol centrar-se en la interacció que hi ha entre la universitat i el seu entorn, reflexionar sobre la diversitat de l’oferta formativa que disposa la universitat per afavorir les necessitats de l’estudiantat, l’ocupabilitat i la competitivitat de les persones titulades; analitzar si les universitats, juntament amb empreses i institucions del seu entorn, creen oportunitats per a promoure el talent dels estudiants, fixar-lo al territori i afavorir-ne el retorn; i finalment, aprofundir en la vinculació de la universitat amb el territori a través de propostes de caràcter social i transformador.

A través del simposi, es vol identificar experiències que manifesten el compromís de la universitat amb el seu entorn i plantejar una sèrie de reptes perquè aquesta relació sigui real i efectiva.

Volem parlar-ne i debatre amb els equips de govern, professorat, equips d’administració, gestió i estudiants. Així doncs, proposem un simposi per a l’intercanvi de coneixement i el debat.

Volem parlar-ne amb els equips de govern, professorat, equips d’administració i gestió. Proposem un simposi per a l’intercanvi de coneixement i el debat.

Organitzat per:

  • COVID-19

    Consulta el comunicat de l’organització del CIDUI en

    relació a l’afectació de la COVID-19

    Enllaç